Badkamers
Keukens
KlusProjecten
KlusNieuws
Route
Links

11 Jaar Beijk.nl

Hartelijk welkom op onze website.
Met trots vertellen wij u, op deze en de volgende pagina's graag iets over het klusbedrijf, onze werkzaamheden, cursussen, Toolworkshop en andere wetenswaardigheden.
Inmiddels 15 jaar bezig en nog steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen, en binnenkort ook uitbreiding.Sinds enige tijd steunen wij een stichting die zich bezig houd met de verbetering van de levensomstandigheden van de inwoners van Gambia, waar wij zelf inmiddels verschillende keren geweest zijn en hebben kunnen meehelpen met de afbouw van een ziekenhuis. Lees verder..........
www.carefoundationthegambia.nl
Beijk.nl gestart als klusbedrijf, maar is in de afgelopen tijd behoorlijk gegroeid en houd zich bezig met uiteenlopende werkzaamheden, zoals het opknappen van allerlei klussen, het bouwen van exclusieve badkamers en keukens, het plaatsen van hang en sluitwerk, het maken van kasten en bureau's op maat, en nog vele andere zaken.

Aantal bezoekers vandaag: 3 - in totaal: 10987.
Beijk.nl

Voor: Klusbedrijf, Kluscafé, Toolworkshop, Inbraakpreventie, Woningaanpassing, Kluscursussen, Kidsklussen, Onderhoud, Ontwerp en nog veel meer.
Startpagina